Promocje
Bertrand
Bertrand
140,00 zł 110,00 zł
szt.
Vincent
Vincent
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Absolu
Absolu
200,00 zł 160,00 zł
szt.
Lamar
Lamar
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Balthazar
Balthazar
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Violet
Violet
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Aurore
Aurore
160,00 zł 128,00 zł
szt.
Jacqueline
Jacqueline
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Raphael
Raphael
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Julie
Julie
120,00 zł 84,00 zł
szt.
Gisel
Gisel
130,00 zł 104,00 zł
szt.
Chantelle
Chantelle
140,00 zł 112,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Podanie danych osobowych przez użytkownika jest dobrowolne. Przeglądanie strony internetowej www.sklep.revedechantelle.pl nie wymaga rejestracji oraz podawania danych osobowych.

Administratorem danych osobowych naszych Klientów oraz Usługobiorców korzystających ze sklepu  jest Sprzedawca, który z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzania danych, w tym zabezpieczenia o charakterze programistycznym( między innymi systemy szyfrowania danych). Dane osobowe Użytkowników chronione są przez Sprzedawcę zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich , przetwarzanie ich z naruszeniem prawa oraz ich zmianę, utratę, naruszenie lub zniszczenie.

Dane osobowe Klientów oraz Usługobiorców przetwarzane są przez Administratora danych wyłącznie w celu realizacji umów sprzedaży, zawartych za pośrednictwem sklepu internetowego jak i wystawiania klientom faktur VAT.

Sklep posługuje się plikami cookies o charakterze sesyjnym, funkcjonalnym i statystycznym. Pliki te stosowane są wyłącznie w celu dostosowania  strony internetowej sklepu do potrzeb Użytkownika.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony

© All rights reserved 2016 | Reve de Chantelle

Sklep internetowy Shoper.pl